Demonstrátori pályázat

A Morfológia és Geometriai Modellezés Tanszék demonstrátori helyet kínál azoknak a felsőbbéves hallgatóknak, akik a tanszék tárgyaiból legalább jó eredményt értek el.

Pályázati feltételek

Épí­tész-infor­matika vagy Ábrázoló geometria tárgyból legalább négyes félévi eredmény, a választott téma iránt tanúsított érdeklődés.

A pályázathoz az alábbi adatlapot kell kitölteni és elküldeni a konigne.erzsebet@epk.bme.hu e-mail címre. Beadási határidő: 2023. február 22. (szerda) 12 óra.

További információ a Kari honlapon található.

Meghirdetett feladatok

1. Tanszéki weblap fejlesztése

A tanszéki weblapot szeretnénk megújítani, amihez technikai támogatásra van szükségünk. A feladat a meglévő tartalmak átköltöztetése az új oldalra. Nincs szükség különleges tudásra, csak az alapvető számítógépes ismeretekre.

2. Tanszékünk tantárgyaiban való közreműködés

A demonstrátor feladatai lehetnek az oktatóval együttműködve a tantárgyhoz kapcsolódó anyagok fejlesztése, rendezése és a hallgatók segítése konzultációk, előkészítők formájában.


Digitális ábrázolás, Építész informatika 1-2

Oktató: Dr. Strommer László

Tanszékünk új tárgya a Digitális ábrázolás, amely a korábbi Épinfó 1-2 tananyagát tartalmazza (Autocad + Excel). Elsősorban olyan hallgatók jelentkezését várjuk, akik a gyakorlatok alatt az oktató munkáját segítve a hallgatói kérdésekre válaszolnak.

További lehetséges feladatok:


Ábrázoló geometria

Oktató: Dr. Pék Johanna


Sketchup

Oktató: Kovács Ádám Tamás


General Course tárgyai

Oktató: Dr. Fehér Eszter, Kovács András Zsolt, Makai István, Dr. Pék Johanna


3. Komplex/diploma informatikai konzultáció

A demonstrátor feladata segítséget nyújtani a hozzájuk forduló hallgatóknak a tervezési feladatok során felmerülő informatikai problémákban. Olyan felsőbbéves hallgatókat várunk, akik már túl vannak valamelyik komplex tervezési tárgyon és szívesen megosztják tapasztalataikat a tervdokumentáció elkészítésének technikai részeivel kapcsolatban.

A megvalósítás lehetséges formái: